Smörstekt vitkål/fänkål



Jag gillar vitkål väldigt mycket och här är
ett gott tillbehör som går snabbt att göra.

Eftersom fänkål också har blivit en favorit
blandar jag även i det men det går
lika bra med bara vitkål.

Till ca 4 portioner:

½ vitkålshuvud
1 fänkål
smör
salt & peppar
ev. ½ dl grädde
ev. 1 msk dijonsenap

Skär kålen i mindre bitar och bryn
i smör på låg värme 5-10 minuter.

(Vill man ha det lite extra krämigt
häll i lite grädde & dijonsenap.)

Smaka av med salt & peppar.






Kommentarer
Postat av: Anonym

Vitkål är lite utav en nyupptäkt för mig. Supergott och tack för tipset!

2012-04-14 @ 14:26:14
URL: http://engnuttasocker.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0