Bacon & mozzarellafyllda pastarullar



Testade göra pastarullar på LCHF-pasta.
Gjorde enligt receptet på 2 långpannor.

Gick jättebra, det går givetvis med vanliga färska pastapplattor med.

Pastaplattor
ca 5-6 port

6 ägg
200 gr philadelfiaost (gärna smaksatt)
0,75 fiberhusk
½ tsk salt

Sätt ugnen på 150°.
Vispa ihop ägg med philadefiaosten poröst.
I med salt & vispa i fiberhusken.
Bred ut på två bakpappersklädda plåtar och
lägg ett nytt bakplåtspapper ovanpå.
Kavla ut så "degen" blir tunn - helst ut till kanterna.

Grädda i 10 minuter med båda papprena på!
Låt svalna, ta bort det översta pappret 
och skär så stora bitar som önskas.

Fyllning:

2 paket bacon
2 mozzarellaostar
basilika
4-5 soltorkade tomater

Sås:

5 dl vispgrädde
3 dl passerade tomater
2 tsk oregano
2 tsk dragon
1 tsk salt
riven ost

Stek bacon och skär i mindre bitar.
Skär mozzarellan och tomater i små bitar.
Blanda med bacon tillsammans med basilika.

Höj ugnsvärmen till 225°.

Blanda ihop ingredienserna till såsen och
lägg lite i botten på en ugnssäker form.

Lägg en sked fyllning på en platta och rulla ihop.
Lägg tätt i formen.
Häll sen över resten av såsen och strö över riven ost.






Kommentarer
Postat av: Anna

men ååååh vad gott de se ut att vara :)



Härligt med mer intervallöpning och att foten känns bättre =) tack det samma, hoppas du får en fin helg!kram

2012-03-09 @ 17:53:15
URL: http://overenskommelsen.blogg.se/
Postat av: Lana

Mums,mums! Har också lagat något liknande! LCHFpasta är bäst! :)

Kram

Lana

2012-03-09 @ 21:12:48
URL: http://www.ryskadockor.blogspot.com
Postat av: Fighting Spirits

Öhm, du glömde visst bjuda in mig på middag... ;)



Ser ruggigt gott ut! =)

2012-03-10 @ 08:16:51
URL: http://fightingspirits.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0