Fyllda parmesankorgar

Hittade ett jättegott tips hos Lisa på väldigt gott tilltugg som passar utmärkt ex nyårsafton!

Har inga måttangivelser utan jag bara höftade lite ...

Man behöver

Riven parmesanost (funkar nog med Västerbotten med)
Creme fraiche
Hackad rödlök
Rom / Caviar
Svartpeppar
ev räkor/kräftstjärtar + dill

Sätt ugnen på 200 °

Riv parmensanost och lägg i högar på bakplåtspapper på plåt.

Grädda ca 5-8 min tills dom blir gyllene.
Ta ut plåten och forma flarnen till korgar snabbt.
Flarnen är ganska varma och behöver formas inom
30 sek-1 min innan dom stelnar.
Lägg dom i något skålformat ex äggkoppar.
 
Låt stelna och fyll med creme fraiche, rödlök & rom. 

Lite nymald peppar på det.

Jättegott!!




Trackback
RSS 2.0