LCHF-bröd
Har bakat ett jättegott Lchf bröd som kommer
från Anna Halléns bok LCHF för kvinnor.
Väldigt poröst & saftigt blev det och det går ju så fort!
Åt det igår kväll med en kebabsallad & doppade i vitlöksåsen! Mums ... :P
LCHF-rutor
(8 st)
1,5 dl mald mandel eller mandelmöl
2 msk sesamfrön
2 msk fiberhusk
1 tsk bakpulver
1/2 tsk mineralsalt
2 st ägg
2 msk smält ekologiskt kokosfett
1 dl creme fraiche
½ dl riven västerbottenost
solroskärnor
Gör så här:
Sätt ugnen på 200°.
Rör ihop alla torra ingredienser, lägg sedan i ägg
och creme fraiche och rör runt.
Rör i det smälta kokosfettet.
Smeta ut på bakplåt med bakpapper.
Strö över ost & solroskärnor.
Grädda i mitten av ugnen i ca 15 minuter,
låt svalna och skär i rutor.
Kommentarer
Trackback