Västerbottenpaj med kantareller
Äggstanning:
4 ägg
2 dl vispgrädde salt, peppar
3 dl riven västerbottenost
salt, peppar
Blanda ingredienserna till stanningen och häll över.
Grädda i ca 30-35 minuter tills stanningen stelnat.
Såsen på bilden är vitlöksås med purjo i.
Creme fraiche, vitlök, hackad purjo, salt/peppar.
Västerbottensost och kantareller - det kan vara det bästa av två världar som möts. Mumma!
Åh de där ser fantstiskt gott ut. Kan man använda saltat smör tror du? =)
Tack :D då blir de nog paj här hemma imon :P tack för hjälpen! javisst gör de mkt med kryddor :D
Vad gott med en kantarellpaj! Kanske jag borde göra när jag har massor av kantareller för en gångs skull!
Mums! Jag som bara älskar västerbottenost. Sån himla god smak.
Men gud vad gott! Måste också baka paj! :)
Ha en toppen dag!
Kram kram
//Lana
Hej! Jag skulle gjort pajen idag, men vad glömmer jag köpa? JOO, västerbottenost, grrr!!!! Så besviken, men får göra de en annan dag :D
Åh va gott det låter!! Och jag som har TVÅ kräftskivor att se fram emot inom kort! Här ska det bakas :)