Varm vitlöksås
En god sås man vill slicka kastrullen efter - passar till både kött & kyckling.
Varm vitlöksås:
2 vitlöksklyftor
smör
2 dl grädde
1 dl creme fraiche
50 gr philadelfiaost vitlök/örter
½ msk Lantbuljong (eller liknande)
salt, peppar
ev ngn droppe soja kulör (för färgen)
Bryn hackad vitlök i smör några sekunder
och sen i med övriga ingredienser.
Låt koka ihop en stund tills den tjocknar.
Smaka av med salt & peppar.
Här tillsammans med fylld lövbiff och fänkålsgratäng.
Kommentarer
Postat av: Katarina
Blev inte alls hungrig av den där bilden! Nej nej ;)
Ja, det är verkligen hur kul som helst när man orkar mer än man tror. Det bara flyger endorfiner här hemma :D
Postat av: Erika - LCHF till vardag och fest
Mums, ser jättegott ut.
Postat av: Anna
Åh vad gott det ser ut att vara :D
såsen måste jag testa snarast!
Trackback