Dillstuvad vitkål
Åhh.. så gott det var! Gräddstuvad vitkål med dill & isterband.
Vitkål är ju underbart gott.
Man kan göra så mycket med det, är otroligt nyttigt & billigt!
Dillstuvad vitkål
3-4 portioner
Man behöver:
½ stort vitkålshuvud
2 msk smör
2,5 dl grädde
1 msk fransk senap (Dion)
2 msk frusen hackad dill
salt
vitpeppar
Gör så här:
Skär vitkålen i mindre bitar & fräs den mjuk i smöret ca 5 minuter.
Häll på grädden & senapen och låt koka in ca 10 minuter.
Häll i dillen & smaka av med salt & vitpeppar.
Servera gärna med isterband eller annan god korv.
Det såg riktigt gott ut, jagkommer att prova detta.
mamma
Hej!
Bra tips! Det måste jag prova!!
Tackar!
:)
Ja det var verkligen gott! Bättre än jag trodde .. =)
Jag med!
Jättegott! Detta recept hittade jag först efter att jag stuvat vitkål uppblandat med falukorv. Dill hade jag, senap får jag testa nästa gång. Dessutom en tärning grönsaksbuljong.