Dillstuvad vitkål

 Åhh.. så gott det var! Gräddstuvad vitkål med dill & isterband.
Vitkål är ju underbart gott.
Man kan göra så mycket med det, är otroligt nyttigt & billigt!


Dillstuvad vitkål 
3-4 portioner

Man behöver:

½ stort vitkålshuvud
2 msk smör
2,5 dl grädde
1 msk fransk senap (Dion)
2 msk frusen hackad dill
salt
vitpeppar

Gör så här:

Skär vitkålen i mindre bitar & fräs den mjuk i smöret ca 5 minuter.
Häll på grädden & senapen och låt koka in ca 10 minuter.
Häll i dillen & smaka av med salt & vitpeppar.

Servera gärna med isterband eller annan god korv.


Kommentarer
Postat av: Mamma

Det såg riktigt gott ut, jagkommer att prova detta.



mamma

2012-01-03 @ 19:29:20
Postat av: Nina P

Hej!

Bra tips! Det måste jag prova!!

Tackar!

:)

2012-01-03 @ 19:50:49
URL: http://ninapalviainen.wordpress.com/
Postat av: Maria

Ja det var verkligen gott! Bättre än jag trodde .. =)

2012-01-03 @ 21:09:40
URL: http://mariasfavoriter.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag med!

2012-01-04 @ 17:15:38
Postat av: A

Jättegott! Detta recept hittade jag först efter att jag stuvat vitkål uppblandat med falukorv. Dill hade jag, senap får jag testa nästa gång. Dessutom en tärning grönsaksbuljong.

2012-06-27 @ 22:41:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0