Kycklinggryta
Idag bjuder jag på kycklinggryta.
Tog i lite vad jag hade hemma i kylskåpet ..
Och som jag sagt tidigare älskar jag kombon ädelost & rosépeppar!!
Älskar man inte ädelost så fungerar säkert fetaost också!
Kycklinggryta
500 gr kyckligfilé
1 strimlad purjolök
1 strimlad paprika
150 gr ädelost
2 dl creme fraiche
2-3 dl grädde
1 tsk rosmarin
1 tsk rosépeppar
Salt & peppar
1 dl valnötter
Gör så här:
Skär kycklingen i strimlor och stek lätt tills det nästan är genomstekt.
Lägg till purjolök & paprika som får steka med ett par minuter.
Häll på grädde & creme fraiche och låt osten få smälta ner.
Krydda med rosmarin och mortlad rosépeppar.
Smaka av med ev salt & peppar.
Strö över valnötter.
Klart !
Jag serverade med wokad aubergine & en sallad till.
Åh, ädelost är helt i min smak!