LCHF Proteinpasta / wraps / tunnbröd
Kärt barn har många namn ..
Detta är ett recept som verkligen passar till mycket.
Jag gör ofta "storkok" när jag gör det, enkelt på 2 långpannor.
Som pasta räcker det till 6-8 portioner. (Lasagneplattor är det ypperligt till.)
Eller 4-6 tunnbröd som är perfekt strandmat att fylla med vad man gillar.
Är även gott att krydda med örtkryddor, ex oregano eller basilika.
De går mycket bra att frysa.
LCHF Proteinpasta / wraps / tunnbröd
6 ägg
200 gr philadelfiaost (gärna smaksatt)
0,75 dl fiberhusk
½ tsk salt
6 ägg
200 gr philadelfiaost (gärna smaksatt)
0,75 dl fiberhusk
½ tsk salt
ev. 1 msk finhackade örter
Sätt ugnen på 150°.
Sätt ugnen på 150°.
Vispa ihop ägg med philadefiaosten poröst.
I med salt, örter & vispa i fiberhusken.
Bred ut på två bakpappersklädda plåtar och
lägg ett nytt bakplåtspapper ovanpå.
Kavla ut så "degen" blir tunn - helst ut till kanterna.
Grädda i 10 minuter med båda papprena på!
Låt svalna, ta bort det översta pappret
och skär så stora bitar som önskas.
och skär så stora bitar som önskas.
Tunnbröd/wraps
Tagliatelle
Kommentarer
Postat av: Lisa
Men sa fyndigt!
Det dar borde man verkligen prova, det later supergott!
Postat av: Annie
Att jag inte tänkt på att de blir kanon som wraps med! De ska jag använda dem som nästa gång!
Postat av: klara
Vilket bra tips :)
Trackback