Persiljekyckling i ugn
Fortsätter mina experiment att byta ut mjölkprodukter.
Här ett lyckat sådant om du frågar mig.
Har gjort liknande för länge sen med grädde i såsen,
nu tog jag den fetare kokosmjölken & majonäs.
Låter kanske lite märkligt men blev mycket bra.
Så här gjorde jag:
600 gr kycklingfileér
3 dl kokosmjölk (gärna den fetare)
1 dl majonäs (egen är godast)
2 hackade vitlöksklyftor
1 msk dijonsenap
2 msk Shoyu (soja)
1 msk torkad persilja (el ½ dl färsk hackad)
Sätt ugnen på 175°.
Skär kycklingen i mindre bitar och bryn lite lätt i olja.
Salta och peppra och lägg över i en ugnsform.
Blanda övriga ingredienser i en bunke och häll över kycklingen.
Gratinera i ugn ca 15-20 minuter.
Jag serverade stekt vitkål & brysselkål med sallad till.
Kommentarer
Postat av: Lana
Vad spännande med kokosmjölk och majonnäs! Det måste jag testa! :)
Ha en fin kväll!
Kram kram
//Lana
Postat av: EmelieMaria - träning&annat
Åååh herremingud vad gott det såg ut!! Skicka hit en tallrik ;D
Postat av: Sofia
Åh det ser supergott ut! :D
Postat av: Moa
Ser jättegott ut! Älskar stekt vitkål....har du provat att göra broccolimos? Gudmoligt gott!
Svar:
mariasfavoriter.blogg.se
Postat av: Erika - LCHF till vardag och fest
Mumsigt! Ska prova.
Trackback