Persiljekyckling i ugn

 
 
Fortsätter mina experiment att byta ut mjölkprodukter.
 
Här ett lyckat sådant om du frågar mig.
 
Har gjort liknande för länge sen med grädde i såsen,
nu tog jag den fetare kokosmjölken & majonäs.
Låter kanske lite märkligt men blev mycket bra.
 
 
Så här gjorde jag:
 
600 gr kycklingfileér
3 dl kokosmjölk (gärna den fetare)
1 dl majonäs (egen är godast)
2 hackade vitlöksklyftor
1 msk dijonsenap
2 msk Shoyu (soja)
1 msk torkad persilja (el ½ dl färsk hackad)
 
 
Sätt ugnen på 175°.
 
Skär kycklingen i mindre bitar och bryn lite lätt i olja.
Salta och peppra och lägg över i en ugnsform.
 
Blanda övriga ingredienser i en bunke och häll över kycklingen.
 
Gratinera i ugn ca 15-20 minuter.
 
 
Jag serverade stekt vitkål & brysselkål med sallad till.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Lana

Vad spännande med kokosmjölk och majonnäs! Det måste jag testa! :)
Ha en fin kväll!
Kram kram
//Lana

2012-10-15 @ 20:13:37
URL: http://www.ryskadockor.blogspot.com
Postat av: EmelieMaria - träning&annat

Åååh herremingud vad gott det såg ut!! Skicka hit en tallrik ;D

2012-10-15 @ 21:25:22
URL: http://emeliemarias.wordpress.com
Postat av: Sofia

Åh det ser supergott ut! :D

2012-10-15 @ 21:45:09
URL: http://borninmay.blogg.se
Postat av: Moa

Ser jättegott ut! Älskar stekt vitkål....har du provat att göra broccolimos? Gudmoligt gott!

Svar: Ja det gör jag ibland, ibland blandar jag broccoli med blomkål. SÅ gott !!! =)
mariasfavoriter.blogg.se

2012-10-16 @ 08:10:49
URL: http://karlssonmoa.blogspot.se
Postat av: Erika - LCHF till vardag och fest

Mumsigt! Ska prova.

2012-10-16 @ 14:44:23
URL: http://vardagfest.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0