Aubergine/zucchinlåda (mjölkfritt / Paleo)
2 vitlöksklyftor
1/2 hackad gul lök
1 burk krossade tomater
1 dl kokosmjölk
1/2 aubergine
1/2 zucchini
havssalt
peppar
oregano
basilika
Sätt ugnen på 175 º
Skiva aubergine & zucchini o ½-cm stora skivor och lägg på en plåt.
Salta och låt stå 5-10 min. Förgrädda i ugn ca 8-10 minuter.
Hacka vitlök och lök och stek i smör tills det är mjukt.
Häll över tomater, kokosmjölk och låt koka ihop ca 10 min
Krydda efter smak.
Varva aubergine, zucchini och sås i en ugnsfast form.
Avsluta med sås.
In i ugnen ca 20 min .
Oh, vad gott det låter! Det receptet kommer jag att bokmärka och laga som tillbehör till kött- och fiskrätter nästa vecka! :)
Ha en fin kväll!
Kram kram
//Lana
Jag brukar försöka köra 1 dl av dessa ingredienser: grädde, hallon, bubbelvatten och några matskedar rysk yoghurt. Sedan tillsätter jag lite vaniljpulver och lakritspulver. Kanske en tsk lakritspulver. Testa, de är så gott =)
Oh, vilken mumsig "låda" :)
Låter otroligt gott!
Jag testade detta till middag idag, supergott :D