Kyckling & beapaj / Paleo
Sätt ugnen på 200 °.
Mixa ihop mandelmjöl, kokosnötsmjöl och sesamfrön några minuter.
Tillsätt de övriga ingredienserna och kör till en deg.
Kavla ut och lägg i en pajform. Eller tryck ut med fuktiga händer.
Nagga botten och låt den stå svalt minst 30 minuter.
(Förbered gärna och låt stå i kylen över natten) .
Grädda sen pajskalet i 7-8 minuter tills det börjar få färg.
Pajfyllning:
2-3 stekta kycklingfileér
½ purjolök
10 champinjoner
Men guuud så gott det såg ut. Detta måste jag testa!!
Ser jättegott ut! :-D
Den ser alldeles underbar ut!
Vilket bra pajrecept! Det ska jag testa snarast.
MUMS!!!ser supergott ut :) på natten mot lördag bär de av ;)
Åh vad gott!!, men jag måste fråga hur du gör paleo majonäs, på olivolja? Jag har inte riktigt begripigt om det är ok med rapsolja eller ej?
Oj, oj oj, vad gott! Din fyllning vill jag testa nästa gång jag ska göra paj! Låter supersmarrigt! :)
Ha en toppen dag!
Kramar!
//Lana