Gratinerad getost på salladsbädd med stekt päron
En jättegod förrätt jag fick av en vännina för ett tag sen fick bli förrätt nu på nyårsafton.
Jag skivade en getost (ca 50 gr/person) och lade på
bakplåtspapper och gratinerade i ugn 200° i ca 7-8 min.
Skalade ett päron (gärna lite fast) och klyftade som jag stekte i smör
och lite kokossocker så päronet fick lite färg.
Pudrade även lite chiliflakes över.
Sen på en tallrik lade jag:
blandad sallad
getostskivor
päron
rostade pinjenkärnor
och ringlade balsamicodressing över.
SÅ gott blir det !!!
Kommentarer
Postat av: Lana
Så gott och fräscht! :)
God fortsättning på det nya året!
Kramar!
//Lana
Postat av: Catharina
Gud så gott! En rätt helt min smak!
God fortsättning!
Kram C
Postat av: Pia
Så gott! Älskar getost.
Postat av: Karro
Mums, getost är aldrig fel!
Postat av: Mina träningstajts
Men dör så gott det ser ut! Vilken perfekt matchning.
Postat av: Anna
Visst är de kul att ha mål. Är redan nervös, hehe!
Ser supersmarrigt ut :D
Postat av: Millan
Vilken läcker förrätt! Gillar kombinationen päron & getost!
Svar:
mariasfavoriter.blogg.se
Trackback