Morotsmuffins (gluten & sockerfria)
Jag hade (till 15 normalstora muffins):
3 ägg
2 bananer
3 msk smält kokosolja
3 finrivna morötter (små)
2 dl mandelmjöl
2 tsk bakpulver
0,5 tsk havssalt
1 msk kanel
1 dl hackade hasselnötter
Sätt ugnen på 200 °.
Mixa bananerna och ägg och tillsätt olja.
Blanda mandelmjöl, bakpulver, salt och kanel i en skål.
Rör ihop båda blandningarna och blanda i morötter och nötter.
Klicka i smeten i muffinsformar och grädda i ca 20-25 min.
Mmm...de låter och ser väldigt smaskiga ut! Sparar receptet! Väldigt spännande! :)
Ha en toppen kväll!
Kram
//Lana
Låter supergoda! Fina formar!!
Önskar dig en toppenfredag! :)
Smarr, har varit sugen på att köpa lika formar som du använder, är de bra?
Trevlig helg
Kram
Hm, mmm, låter som nåt som hela familjen hade kunnat gilla! Blir nog lite bakande i helgen som kommer kanske! :D Söt form på muffinsarna med, hihi