Paleoscones
½ banan
1 ägg
1 dl mandelmjöl
1 msk kokosmjöl
1 tsk bakpulver
1 tsk fiberhusk
nypa salt
ev. hackad mandel
Sätt ugnen på 200°
Mixa ihop allt och låt stå någon minut.
Lägg ut på en plåt och gör ett kryss med blöt kniv så den blir lätt att dela
och strö ev. över den hackade mandeln.
Grädda sen ca 10 minuter.
Gott som smörgås eller bara som fikabröd.
Banan ger ganska mycket sötma.
Jag har oxå svårt för banansmaken, men mums vad gott det ser ut att vara :)
Vilket spännande recept! kanske ska testa med banan... vet ej om jag kommer att reagera på den i brödet... kan få lätt ont i magen av bananer...
Ha en toppen dag!
kram kram
//Lana
Mums vad gott det ser ut. Gav bananen någon smak alls?
Kram
Åhhh, jag som älskar scones!!! Alltså smakar det typ som scones också? I så fall måste jag bara göra en sådan här variant!
Ja tack, det här ska jag baka! Grymt för mig som just nu ska dra ner på gluten.
Ok, det avgör saken. Måste få tag på mandelmjöl. hahhaa... Jag skulle kunna leva på sånt här bröd tror jag!