Wraps (gjord på blomkål) med tonfiskröra
Sugen på lite "kladdmat" idag .. så jag gjorde en tonfiskfyllning till en wrap.
Fick inspiration av Sofhie till wrapsen som jag tycker även skulle passa bra till pizzabotten.
Om det ska vara till pizza förgrädda enligt nedan och toppa sen med valfria tillbehör.
Det blev en väldigt smidig wrap, lätt att rulla - kommer jag göra fler gånger!!
Lätt att göra och få ingredienser.
Så här gjorde jag wrapsen som jag tycker
är till 2 mindre portioner eller 1 ganska stor:
1 ägg
1 msk fiberhusk
3-4 msk vatten
ca 225 gr riven blomkål
örtsalt
oregano
Sätt ugnen på 200°.
Riv först blomkålen fint (smidigast i matberedare)
Mixa sen ihop allt och låt stå några minuter tills det tjocknat till en deg.
Kavla ut på mellan två bakplåtspapper.
Grädda ca 10 min.
Tonfiskröran gjorde jag så här:
1 burk tonfisk
1 hackad avokado
1 hackat kokt ägg
½ hackad röd paprika
1/4 hackat äpple
½/4 hackad rödlök
2-3 msk majonäs
örtsalt
Blanda allt och smaka av med örtsalt.
Jag bottnade först wrapen med ruccola och täckte med tonfiskröra.
Kommentarer
Postat av: Fröken M - Vinn 8 påsar naturligt påskgodis !
mums va gott !! Detta måste ju helt klart testas :)
Postat av: dorro
Vilket bra recept. Det ska jag absolut testa. Wraps kan man ha så mycket gott i.
Postat av: Lana
Vad spännande att ha blomkål i wraps! Det måste testas! :)
Kram kram
//Lana
Postat av: Karin O
Vilket smarrigt tips! Längtar tills jag kan äta normalt igen, fantiserar om mat haha
Postat av: Sofia - ett bättre du
Men oj, vilket spännande recept. Det är jag sugen att testa :)
Postat av: Marja - Baka Sockerfritt
Smart att göra wrapsen på blomkål också! Ser supergott ut :)
Trackback