Livet ..

Oj så länge sen jag skrev något här. Livet rullar liksom på. Det är måndag och blir fredag. Allt jag vill hinner jag inte riktigt med. 
 
Annars är det som vanligt. Tränar på som jag brukar, dock mest morgonträning på gymmet nu. Försöker gå upp en timme tidigare än vanligt tre ggr i veckan. ÄR så tokskönt att börja dagarna så. Har i vår varit så väldigt mycket folk på gymmet på eftermiddagarna. Sen har man ju lite tid till annat på kvällen sen.
 
Ikväll har jag mina pass som vanligt dvs GymCirkel & Indoor. Kommer fortsätta fram till midsommar sen har jag planer på att sluta "inspirera". Det har verkligen varit jätteroligt och lärorikt men det tar väldigt mycket mer tid än jag trodde. Eftersom jag själv lätt tröttnar på musik ändrar jag min musik till passen konstant. Varje låt jag hör på radion känner jag in takten i, kan inte riktigt slappna av med musik längre. Även på Indoor där jag själv bygger passen ändrar jag hela tiden. Så tiden jag lägger på allt är säkert inte nödvändig. Men som sagt är jag en "tröttnare" och vill hela tiden ha förnyelse. Lika när jag själv går på pass, jag har svårt att göra samma pass om och om igen. Blir så tråkigt till slut. Är ju inte så utmanande.
 
Men var sak har väl sin tid!
 
Snart sätter vi igång med vår TrädgårdsCirkel med. Grannar och vänner har frågat, de längtar nu!! 
 
Annars tycker jag verkligen gym-träning är grymt bra. Jag kör ett två-splittat program nu, överkropp & underkropp och försöker få till fyra av dem i veckan. Det är lugnt och skönt på morgonarna, ingen stress alls. Tycker mest om att träna överkroppen som jag ska göra idag. Då blir det chins, liggande hantelrodd, stående enarms hantelrodd, dips, sittande axelpress, liggande bröstpress & sen några magövningar efter det. Några övningar i fyra set och några i tre. Passet tar nästan exakt en timme och jag försöker öka vikten i någon/några övningar varje gång. Och resultat blir det lite varje gång. En härlig känsla när man känner sig starkare.
 
Tyvärr har jag lätt att få blåmärken. En hantel som trycker på handleden blir direkt ett blåmärke. När jag gör mina frontbenböj i benpasset får jag direkt blåmärken på överarmar/axlar. Underbenen efter marklyft är lite blåa. Inte så toksnyggt precis. Men men ..  "vill man bli fin ...  "  ;)
 
 
Syns inte så väl men blåmärken är på överarmen där stången legat.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0