Proteinpraliner, goda & sega
Questbar med choklad & kokos (1 st)
30 gr (ca 2 msk) fibersirap (clear)
25 gr (ca ½ dl) vassleprotein ex med chokladsmak
½ msk kakao
1 msk kokos eller kakaonibbs, hackade nötter
Koka upp sirapen i en liten kastrull. Blanda ner de övriga ingredienserna och rör om tills det blir en fast deg. Blir det för löst, tillsätt mer proteinulver och blir det alldeles för hårt några droppar vatten. Är lite meckigt i början men man hittar efter ett tag den bästa konsistensen.
(Jag upplever att det blir lite olika beroende på vilket proteinpulver jag använder. Men hellre lite för hårt än för mjukt tycker jag. Den stelnar dock när den svalnat).
Forma till en bar, gärna på teflonpapper eller gör mindre praliner direkt. Lägg i kylen tills den svalnat/stelnat.
Men vad goda de såg ut!! :)
De ser riktigt goda ut, ser ut som köpta :))
Vad duktig du är!