Kycklingrullader
Vi har länge sett på när Erik Lallerstedt lagar kycklingrullader
på tv-reklamen och sagt flera ggr att det måste vi göra.
Jag har ju varit inne i en rullad-period så nu var det dags.
Jag ändrade lite på receptet så det passade mig mer.
Kycklingrullader
4 kycklingfileér delade längs med i 4 skivor (jag köpte färdigskivat)
1 pkt bacon
1 gul lök
2 msk fransk senap
1 dl hackad persilja
1 dl vatten
1 msk kycklingfond
2 dl grädde
2 dl creme fraiche
smör
tandpetare
Gör så här:
Hacka bacon, lök och bryn en stund i smör.
Tillsätt senap, persilja.
Lägg lite fyllning på varje kycklingskiva och rulla ihop.
Fäst med en tandpetare.
Stek i smör tills kycklingen fått lite färg.
Tillsätt vatten, fond, grädde,
creme fraiche, fyllningen som är kvar
och låt puttra i ca 15 minuter.
Jag serverade fänkålsgratäng som jag även hade en klyfta vitkål i denna gång.
Det ser sagolikt gott ut!
MUMS