Grönpepparkyckling
Kände bara för "snabbmat" idag så en grillad kyckling hamnade i korgen när jag handlade.
Ville även testa grönpeppar som jag inte gjort något med innan!
Fick bli Grönpepparkyckling
1 färdiggrillad kyckling
5 dl creme fraiche
1,5 msk fransk senap
1 msk Shoyu (går med vanlig soja med)
1,5 msk grovt mortlad grönpeppar
salt, peppar
2 dl riven ost
Sätt ugnen på 200°.
Dela kycklingen i mindre bitar och lägg i en ugnssäker form.
Blanda övriga ingredienser i en bunke, smaka av med salt & peppar
och bred över kycklingen. Strö över osten.
Gratinera i ugn ca 15-20 minuter.
Serverad med blomkålsris & en sallad.
Lät inte helt fel....tack för tipset! Kikar in här i stort sett varje dag men är dålig på att lämna kommentarer. Tycker i alla fall att din blogg är helt underbar! Många läckra recept, tänkvärda ord, fina foton m.m.
Och vad kul att du tycker att det jag skapar är fint. =)
Trevlig helg!
Mums, det där lät ju jättegott. Vi ska äta plockmat här alldeles strax, det ska bli gott.
Trevlig fredagkväll!
Ser ljuvligt ut!
Jag ska börja testa recept som läggs ut på nätet i nästa vecka. ett recept varje vecka. Jag tror bestämt jag ska börja med detta =)