Kycklingpaj - "nästan" mjölkfri
Sätt ugnen på 200 °.
Mixa ihop mandelmjöl, kokosnötsmjöl, sesamfrön och pofiber några minuter.
Tillsätt de övriga ingredienserna och kör till en deg.
Kavla ut och lägg i en pajform. Eller tryck ut med fuktiga händer.
Nagga botten och låt den stå svalt minst 30 minuter.
(Förbered gärna och låt stå i kylen över natten) .
Grädda sen pajskalet i 7-8 minuter tills det börjar få färg.
Pajfyllning:
2 kycklingfileér
Vad kul att de känns så bra med de nya inom maten :) man får testa lite vad som passar bäst. Pajen ser väldigt god ut :) paj går alltid hem hos mig. Få bli nästa vecka ;)
men gud så länge sen jag gjorde paj nu.. hade ju värsta pajmanian i sommras.. dags att ta sig an en :D
Yes box, imon ska jag testa på lite simning. Ska simma lugnt, men få se om jag får till lite crawl oxå :P Vad ska du hitta på?kram
Du har inspirerat och påmint mig om pajen! Det får blir en kycklingpaj till nästa veckas matsedel! :)
Att blanda majonnäs och kokosmjölk låter mycket spännande! Ska också prova det! :)
Kram kram
//Lana
Mums, vad gott! Det här skalreceptet ska jag testa!! :)