Knäckebröd LCHF
Köpte färdigskivad julskinka på Ica igår
och blev så sugen på det på en knäcke-macka.
Har därför bakat eget LCHF-fröknäcke.
Hittade ett recept hos Therese som jag ändrade lite ..
Väldigt lätt och smidigt! Och blev jättegott!!
Så här gjorde jag:
Knäckebröd
2 dl helt linfrö
1 dl sesamfrö
1 dl solrosfrö
½ dl krossat linfrö
1 msk fiberhusk
2,5 dl vatten
1 dl solrosfrö
½ dl krossat linfrö
1 msk fiberhusk
2,5 dl vatten
1/2 tsk salt
Blanda allt i en skål och låt stå i ca 15 min tills det blivit klibbigt.
Bre ut smeten på en plåt med bakplåtspapper.
Använd en sked som du blöter i vatten.
Förskär i rutor så det är lätt att dela sen.
Torka i ugnen på 150 grader i 50-60 min.
Låt svalna och bryt sedan i bitar.
Kommentarer
Trackback