Gourmétsås

Detta recept har jag fått av en gammal kollega Monica för länge sen.
Det är ett sådant recept man slickar kastrullen efter .. SÅ gott !!!

Passar till det det mesta, kyckling & kött - grillat eller stekt.
DÅ på "den tiden" åt vi gärna kroketter till att "doppa" i såsen ...


Du behöver:

1 finhackad sharlottenlök (ev ½ gul lök)
1 msk smör
2 msk finhackad persilja
1½ tsk fransk senap
½ dl buljong
2 tsk kinesisk soja
2 dl Creme fraiche

Fräs lök i smör och låt persiljan fräsa med en stund.
Blanda i senap, buljong, soja och sist creme fraiche.
Låt koka upp och sen klar att servera.




Här serverad med stekt kycklingfilé och wokad brysselkål, rödkål, paprika & champinjoner.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0