Minimuffins med pepparkakssmak & hasselnötter
2 ägg
1 msk kokossocker
1 tsk pepparkakskrydda
ca 3/4 dl mandelmjöl
1 msk honung
1/2 tsk bakpulver
2 msk smält kokosolja
20 rostade delade/hackade hasselnötter
Sätt ugnen på 175°.
Vispa ägg och socker fluffigt.
Blanda i honung och den smälta oljan.
Tillsätt sen de torra ingredienserna förutom nötterna.
Häll smeten i formarna och lägg över lite nötter.
Grädda i ugn ca 8-10 minuter.
Vad gott! Pepparkakssmak hör till julen.
Supersöta! Ser nästan ut som knäck =)
Gott, gott! Måste också baka nästa helg! hann aldrig denna helg...jobbat för mycket...
Nu har jag gjort dina fläskkotletter i kokosmjölk med curry och tomater! :)
Ska blogga om dem och länka till dig idag eller imorgon! :)
Kram kram
//Lana
Låter väldigt gott! Hasselnötter är så gott också :)
Vad kul, jag hade tänkt hitta på ett eget recept med pepparkakskrydda. De behöver jag inte längre :) tack för att du delade med dig <3 kram