Lammfärsbiffar

Jag tycker mycket om lammkött och här gjorde jag
lammfärsbiffar med oliver, fetaost & pinjenötter i.

Det går lika bra med nötfärs om man hellre vill ha det.

Lammfärsbiffar

500-600 gr lammfärs
1 ägg
½ dl grädde
2 vitlöksklyftor (hackad)
1 tsk salt
2 krm svartpeppar
100 gr fetaost
1 dl oliver
½ dl pinjenötter

Gör så här:

Vispa upp ägget med grädden, hackade vitlöken, salt och peppar.
Blanda i färsen och övriga ingredienser försiktigt.

Gör biffar och stek några minuter på var sida tills de är klara.

Jag wokade paprika, champinjoner, squash & aubergine till
som jag serverade med sallad och vitlökssås
(gjord på turkisk yoghurt, persillade & vitlök).





Kommentarer
Postat av: mari

Sv = Just precis. Måste nog testa dom båda, en gång till. Har helt klart väldrigt svårt att bestämma mig =)

2012-02-22 @ 18:27:32
URL: http://marriie.blogg.se/
Postat av: EmelieMaria - träning&annat

ÅH MUMS vad gott det ser ut!!! Mmmmm hungrig haha

2012-02-22 @ 19:14:56
URL: http://emeliemaria.blogg.se/
Postat av: Lana

ser jättegott ut! :)

2012-02-22 @ 19:27:36
URL: http://www.ryskadockor.blogspot.com
Postat av: Ellen - LCHF och mycket annat

Mm gottis!



Svar: När allt funkar som det ska sa har jag 1h 15 min enkel väg. Sen vet man ju aldrig med tag och buss, om det är förseningar och sa. Ibland, beroende pa vilken tid jag börjar, sa kanske det blir lite längre väntetid mellan tag och buss ocksa.

2012-02-22 @ 21:48:54
URL: http://ellastankar.blogg.se/
Postat av: malin

Sv: Jag det känns helt fantastiskt att rensa och sortera! Min fina mamma kom hit och hjälpte mig idag så nu är jag äntligen klar!



Vad smaskika dina biffar verkar, måste nog testa någon gång tror jag =)

2012-02-22 @ 21:55:12
URL: http://missvixen.blogg.se/
Postat av: Erika - LCHF till vardag och fest

Lamm köper jag sällan, det måste jag ändra på. Det ser väldigt gott ut.

2012-02-23 @ 11:38:44
URL: http://vardagfest.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0