Fyllda kycklingbiffar

I julas hade vi julklappslek och då vann jag en sådan här:



Hittade den i kylen och tänkte göra något med kycklingfärs
 så jag gjorde fyllda biffar tillsammans med fetaost.
Har man inte kycklingfärs är det lätt att mixa i en matberedare några minuter.

Så här gjorde jag:

400 gr kycklingfärs
1 ägg
1 riven vitlök
1 tsk salt
1 krm vitpeppar
100 gr fetaost
3 msk tomat & olivtapenade
1 msk frysta örter (jag tog provencal)

Vispa upp ägget med salt, peppar & vitlök.
Hacka fetaosten och blanda med tapenaden& örterna.
Gör biffar som fylles med röran.
Stek några minuter i stekpanna.
Låt steka färdigt i ugnen ca 10 min på 200°.






Jag hade en cole slow till..


Kommentarer
Postat av: Erika - LCHF till vardag och fest

Ser väldigt smarrigt ut! Har nog aldrig sett tomat & olivtapenade, fast å andra sidan har jag aldrig letat efter det. Låter spännande. :-)

2012-03-08 @ 20:07:29
URL: http://vardagfest.blogspot.com
Postat av: Annika Rogneby - Bakglädje med LCHF

Vad gott det ser ut! Kul med tomat- o olivtapenade!

2012-03-08 @ 21:06:40
URL: http://www.annikarogneby.se
Postat av: Karro

Vad gott det ser ut.

Skulle också behöva yoga, i alla fallnågon gång i veckan.

2012-03-08 @ 21:15:32
URL: http://Livskraft1.blogspot.com
Postat av: Lana

Oj, oj, oj, vad smaskigt! Bäst jag stänger av datorn annars blir jag hungrig! ;)

//Lana

2012-03-08 @ 21:40:16
URL: http://www.ryskadockor.blogspot.com
Postat av: Maria

Denna tapenaden var faktiskt jättegod! Som ett "kinderägg" ;) allt i samma paket !! Brukar köpa tomatpesto & olivtapenade för sig men här har man ju det i samma förpackning!

Gott även på lax, kycklig eller crostini ...

= )

2012-03-09 @ 16:00:35
URL: http://mariasfavoriter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0