Mozzarellafylld kalkonfilé toppad med valnötter & champinjonsås
Brukar inte köpa kalkonfilé då jag kan tycka den brukar vara dyr.
Men ibland unnar vi oss för jag tycker det är väldigt gott.
Detta gjorde jag sist:
1 st kalkonfilé
Sås
Skär ett snitt längs med filén och ställ in i ugnen ca 5 min.
Tag ut och fyll med skivad mozzarella & basilika.
Tag sen ut och låt svalna ett
Tillsätt kycklingfond, vatten, grädde, creme fraiche, gorgonzola, vin och soja.
Smaka av med salt & peppar.
Servera köttet med sås och valfritt tillbehör.
Låter otroligt gott! Så många goda recept du har! :)
Ha en fin fredagskväll!
Kram
//Lana
Åh, det låter fantastiskt gott! Nästan så att jag blir hungrig på en till middag;)...
MUMS, kalkonfile är ju så galet gott. Blev snål förra gången jag var i affären. Nästa gång ska jag köpa =)
Jag kan knappt säga rubriken för det blev så många matord men galet gott både lät och såg det ut att vara i alla fall :)
Javisst är han de, men även pappas kille. Mer pappas kille egentligen. Därför är de mysigt när han vill göra saker med mig :D
HA en toppen helg du oxå, sköt om dig!Kram
Håller med, varför inte vitkål :D De är ju så galet gott! Testa! Många gillar att ha på feta ost, men jag gillar inte de. Jag har även testat med bara grönsaker i botten och sedan köttet på. Funkar de med. Typ broccoli, zucchini osv :D
Mums!
Det där såg himla gott ut! :)
Ser jättegott ut, du har så många fina recept här! Kul att hitta hit:)
Ha en trevlig helg!
Margot