Köttfärs och rotfruktsgryta
Det enklaste är ofta det godaste!!
Och lätt är bra - tycker jag ..
Här gjorde jag bara som en köttfärsås och lät lite
strimlade/tärnade rotfrukter koka med i ca 15 minuter.
Jag hade lite rött vin i köttfärsåsen (blir så gott!!!)
Och rotfrukterna jag hade var:
kålrot
morot
palsternacka
rotselleri
sötpotatis
En snabb, smakrik (rotfrukter ger så mycket smak tycker jag) gryta
som passar särskilt bra nu när det är lite ruggigt ute.
Säkert gott med en klick aioli i ..
Kommentarer
Postat av: Fröken L
Mums !! En rätt helt i min smak, och som du säger passar bra nu när det ruggigt ute..
Jag gick en pw i morse och är än frusen.. burr burr
Postat av: Erika - LCHF till vardag och fest
Rött vin i köttfärsen har jag inte testat, det ska jag komma ihåg. Det är ju gott med köttgrytor kokade i rödvin så det borde ju bli grymt gott.
Postat av: Malin E
Jag håller helt med dig, enkelt blir oftast riktigt bra.
Vilket smarrigt recept. Jag är så sugen på kött numera... hm :) Lite mer rustik mat när man tränat så här på hösten.
Ska prova det i helgen!
Trackback