Gratinerad getost på salladsbädd med stekt päron

 
 
 
En jättegod förrätt jag fick av en vännina för ett tag sen fick bli förrätt nu på nyårsafton.
 
Jag skivade en getost (ca 50 gr/person) och lade på
bakplåtspapper och gratinerade i ugn 200° i ca 7-8 min.
 
Skalade ett päron (gärna lite fast) och klyftade som jag stekte  i smör
och lite kokossocker så päronet fick lite färg.
Pudrade även lite chiliflakes över.
 
Sen på en tallrik lade jag:
 
blandad sallad
getostskivor
päron
rostade pinjenkärnor
och ringlade balsamicodressing över.
 
 
SÅ gott blir det !!!
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Lana

Så gott och fräscht! :)
God fortsättning på det nya året!
Kramar!
//Lana

2013-01-01 @ 21:34:03
URL: http://www.ryskadockor.blogspot.se
Postat av: Catharina

Gud så gott! En rätt helt min smak!

God fortsättning!
Kram C

2013-01-01 @ 23:13:04
URL: http://lycka33.blogspot.com
Postat av: Pia

Så gott! Älskar getost.

2013-01-02 @ 09:06:43
URL: http://piappel.blogspot.com
Postat av: Karro

Mums, getost är aldrig fel!

2013-01-02 @ 13:24:48
URL: http://livskraft1.blogspot.com
Postat av: Mina träningstajts

Men dör så gott det ser ut! Vilken perfekt matchning.

2013-01-02 @ 15:02:23
URL: http://Minatraningstajts.wordpress.com
Postat av: Anna

Visst är de kul att ha mål. Är redan nervös, hehe!
Ser supersmarrigt ut :D

2013-01-02 @ 16:19:43
URL: http://overenskommelsen.blogg.se
Postat av: Millan

Vilken läcker förrätt! Gillar kombinationen päron & getost!

Svar: Ja det var riktigt gott!! Har tidigare använt mig av honung & nötter till - gott det med iof.:)
mariasfavoriter.blogg.se

2013-01-04 @ 12:24:34
URL: http://www.saltpeppar.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0