Proteinrik Pizza med pizzasallad
Pizzabotten
(1 port)
3 äggvitor
1 msk kokosmjöl
1 tsk fiberhusk
1/4 tsk bakpulver
Topping:
40 gr skivad kalkon
1 msk tacosås (osockrad)
50 gr riven lättost
40 gr champinjoner
50 gr tomat
20 gr gul paprika
25 gr avokado
Sätt ugnen på 200°.
Mixa ingredienserna till pizzabotten och bred ut tunt ca15 x 20 cm på en bakplåtspapperlädd liten plåt.
Grädda ca 8-10 min tills botten börjar få färg.
Toppa med ingredienserna till toppingen och gratinera i ugnen ytterligare ca 10 min.
//Kcal 331, Protein 41 gr, Fett 14 gr kolhydrat 8 gr
Pizzasallad
60 gr vitkål
1 tsk olivolja
3 tsk vinäger
½ tsk oregano
salt, svartpeppar
Hyvla vitkål med en osthyvel och krama ner olja, vinäger, oregao, lite salt och svartpeppar.
Godast om den får stå en stund.
//Kcal 74, Protein 1 gr, Fett 5 gr, Kolhydrat 5 gr
Hemmagjord pizza är alltid gott, länge sedan vi bakade det här hemma dock.
Kram fina
Vilket bra tips!!! MUMMA! Kram
Spännande, följer dig med spänning (då kanske lille A får rätt i hur du kommer se ut till i sommar) Kommer du ihåg =)