Fiskgratäng med currytäcke
Hittade ett recept hos Lana som såg så gott ut.
Och det var det .. hon äter det mjölkfritt men jag blandade i lite grädde.
Jag toppade med zucchini & purjolök.
Så här gjorde jag:
ca 700 gr torskfilé
2 ägg
ca 2,5 dl majonäs
½ dl grädde
1 msk curry
1 tsk persillade
salt, peppar
½ zucchini
½ purjolök
Sätt ugnen på 200°.
Lägg fisken i en smord ugnssäker form och krydda med salt & peppar.
Stek i ugn i ca 10 minuter, tag ur och häll av vätskan.
Höj ugnstemperaturen till 225°.
Skär/hacka zucchini & purjolök och lägg över fisken.
Vispa ihop ägg, grädde, curry, perillade och smaka av med salt & peppar.
Bred smeten överst och grädda klart i ugnen ca 10 min.
Jag hade kokt blomkål & sallad till.
Hade konstig inställning på kameran ser jag nu så bilderna
ser så bleka ut men maten var färgladare "i r l" .
Har samlat på mig massor av dina recept som jag ska testa. Tack för alla bra tips.
Mums, mums! Tack att du länkade till mig! :)
Ha en fin kväll!
Kram
//Lana
Ser gott ut som vanligt.
Det här är en rätt som kan passa mig