Pesto/pinjegratinerad lax

 
 
 
Så snabbt, lätt och gott...
 
Jag gjorde egen pesto på sveciaost denna gång.
 
Tag så många laxfiléer som behövs
salta och peppra lite och lägg i en form.
Toppa med valfri pesto och strö pinjenötter över.
 
Jag lade tillsammans med blomkål, broccoli & sparris runt.
 
Gratinera i ugn 200° i ca 15-20 minuter.
 
Serverade med en fräsch örtyoghurt
(matyoghurt med massa färska örter, salt, peppar)
och en sallad till.
 
 

Kommentarer
Postat av: Lana

Gud, vad gott! Underbar bild! :) Blir så sugen nu på lax!
Ha en underbar dag!
Kram
//Lana

2012-06-24 @ 14:27:20
URL: http://www.ryskadockor.blogspot.com
Postat av: Karoline

Mums, just nu är jag så hungrig så jag skulle kunna stoppa i mig vad som, MEN nu blev jag sugen på lax

2012-06-24 @ 14:51:04
URL: http://livskraft1.blogspot.com/
Postat av: Lisa

Blir det lika gott med köpe-pesto? För i så fall testar jag nog;)

Svar: Det går jättebra med köpepesto!! =)
mariasfavoriter.blogg.se

2012-06-25 @ 08:32:50
URL: http://loparlisa.se
Postat av: Jenny

Urgott ser där ut!

2012-06-25 @ 13:34:29
URL: http://www.springamera.blogspot.com
Postat av: Fighting Spirits

Pesto har jag aldrig testat, kanske borde jag göra det för det verkar gott...

Svar: Det är verkligen inte svårt, går att variera osten & även nötterna, gott även med valnötter och ska gå även med mandel (men det har jag inte testat) ..=)
mariasfavoriter.blogg.se

2012-06-25 @ 16:32:06
URL: http://www.fightingspirits.blogg.se
Postat av: Erika - LCHF till vardag och fest

Mums. Jag älskar lax och jag älskar pesto.

2012-06-25 @ 16:42:35
URL: http://vardagfest.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0