Pesto/pinjegratinerad lax
Så snabbt, lätt och gott...
Jag gjorde egen pesto på sveciaost denna gång.
Tag så många laxfiléer som behövs
salta och peppra lite och lägg i en form.
Toppa med valfri pesto och strö pinjenötter över.
Jag lade tillsammans med blomkål, broccoli & sparris runt.
Gratinera i ugn 200° i ca 15-20 minuter.
Serverade med en fräsch örtyoghurt
(matyoghurt med massa färska örter, salt, peppar)
och en sallad till.
Kommentarer
Postat av: Lana
Gud, vad gott! Underbar bild! :) Blir så sugen nu på lax!
Ha en underbar dag!
Kram
//Lana
Postat av: Karoline
Mums, just nu är jag så hungrig så jag skulle kunna stoppa i mig vad som, MEN nu blev jag sugen på lax
Postat av: Lisa
Blir det lika gott med köpe-pesto? För i så fall testar jag nog;)
Svar:
mariasfavoriter.blogg.se
Postat av: Jenny
Urgott ser där ut!
Postat av: Fighting Spirits
Pesto har jag aldrig testat, kanske borde jag göra det för det verkar gott...
Svar:
mariasfavoriter.blogg.se
Postat av: Erika - LCHF till vardag och fest
Mums. Jag älskar lax och jag älskar pesto.
Trackback