TacoMeatza
Pizza (meatza) gjord på köttfärsbotten har jag ju testat innan.
Faktiskt riktigt gott .. gjorde här en tacovariant.
"Fyller" den med olika grönsaker för köttet finns ju där redan.
Just avocado är verkligen en hit på pizza tycker jag. Passar bra med tacosmaker.
Gjorde även som en "äggstanning" som jag hade som topping med lite parmesanost för ostsmaken.
Hade även de goda tacochipsen till !!
Meatzan
gjorde jag så här (2 port):
Botten:
300 gr nötfärs
2 msk tacokrydda
Fyllning:
tacosås
tomat
paprika
purjolök
avocado
Topping:
1 ägg
2 msk riven parmesanost
2 tsk tacosås
Sätt ugnen på 200°,
Blanda köttfärsen och tacokryddan väl.
Kavla ut mellan två bakplåtspapper eller plastfolie.
Bred lite tacosås över och sen valfri fyllning.
Vispa ett ägg med parmesanost & tacosås och ringla överst.
Gratinera i ugn ca 15 minuter.
Kommentarer
Postat av: Anna
Det ser fantastiskt gott ut, mums!
Postat av: Fröken M
Det ser gott ut och det där var faktisk en helt ny rätt för mig :)
Postat av: Lana
Mums, så gott det låter! Längesen jag lagade meatza! Kanske ska gör det till veckan!:)
Ha en toppen dag!
Kram kram
//Lana
Postat av: lejla
bra blogg du har inspirerar verkligen!
Trackback