Vitlök & chilifrästa räkor

 
 
Tjejerna hade bestämt räkor och jag blev sugen på lite ljumma med extra smak.
 
Fräste dem snabbt i vitlök & sambal, blev hot och gott !!
 
 
Så här gjorde jag:
(3 port)
 
Skalade 500 gr räkor till hälften, alltså stjärten var kvar.
 
Fräste upp 2 hackade vitlöksklyftor i olivolja tillsammans med 1½ tsk sambal oelek.
I med räkorna bara någon minut ..  Klart !!!
 
 
Jag hade bara grönsaker till & en chiliaioli  (majonäs med vitlök & lite sambal oelek).
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Fröken M

Gud va gott ! Vardagslyx som slår det mesta :)

2013-05-22 @ 18:07:29
URL: http://frokenmela.se
Postat av: Catharina

Det där ska provas! Mums så gott med heta räkor :)
Kram C <3

2013-05-22 @ 20:22:59
URL: http://lycka33.blogspot.com
Postat av: jannica

GOTT!!

2013-05-22 @ 20:52:20
URL: http://jannicaaenneby.blogg.se
Postat av: Erika - LCHF till vardag och fest

Så gott med räkor... men jag hatar att skala dem. :-)

2013-05-22 @ 20:55:34
URL: http://vardagfest.blogspot.com
Postat av: Fröken Nilsson

Ojojoj gott värre!!
Chilifrästa räkor är såååå gott ju :)

2013-05-22 @ 21:56:52
URL: http://frokennilssonskok.com
Postat av: Trillingnöten

Mmmm...känner lukten ända hit! :) Mums!

2013-05-22 @ 22:03:33
URL: http://vilsnajollen.blogspot.com
Postat av: Anna

Låter och ser ruggigt gott ut!

2013-05-22 @ 22:42:41
URL: http://Overenskommelsen.blogg.se
Postat av: Terese

Åh så gott! Måste testas till helgen. Annars är rökta räkor jättegott! :)

Svar: Ja rökta räkor är jättegott!! Även färska bara, finns inte så ofta att få tag i här på östkusten men ibland så! =)
mariasfavoriter.blogg.se

2013-05-23 @ 08:28:21
Postat av: M

Oj vad gott det ser ut :)

2013-05-23 @ 16:09:53
URL: http://Marinapalme.blogg.se
Postat av: ♫♪ sandra

ser gott ut!

2013-05-23 @ 19:51:28
URL: http://www.sandramusic.spotlife.se
Postat av: fight4fit

Ser ju helt underbart gott ut!!

2013-05-25 @ 11:01:04
URL: http://www.fight4fit.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0