Getostinbakad lax med nötpesto
Här är laxen jag gjorde till auberginelådan.
Jag lade getost i och toppade med nötpesto & pinjenötter.
Lax är ju smidigt, gott och går snabbt att tillaga.
Så här gjorde jag:
4 laxfiler
4 Labnehbollar (getost) går med fetaost med
4 msk pesto
Pinjenötter
Sätt ugnen på 200°.
Gör ett snitt i laxfilen och lägg ost där i.
Toppa med peston och strö över pinjenötter.
Grädda i ca 15 minuter i ugnen.
Jag serverade med auberginelåda & sallad.
Kommentarer
Postat av: Lana
Mmm... så gott! Lax är verkligen är nyttig och snabb mat! :)
Ha en fin kväll!
Kram kram
//Lana
Postat av: i min lilla lilla värld
Kul att läsa att du börjat med Paleo. Hur tycker du att det fungerar?
Svar:
mariasfavoriter.blogg.se
Postat av: Sonja
Men MUMS så gott! En riktig festmåltid, men ändå så enkel! :)
Ha en fin kväll!
Postat av: din käre lill-dotter
ÄLSKAR DIG!!!
Svar:
mariasfavoriter.blogg.se
Postat av: Karoline
Mums!!!
Postat av: Lisa
WOW. Making mental note about this one!
Trackback