Getostinbakad lax med nötpesto

 
 
Här är  laxen jag gjorde till auberginelådan.
Jag lade getost i och toppade med nötpesto & pinjenötter.
 
Lax är ju smidigt, gott och går snabbt att tillaga.
 
Så här gjorde jag:
 
4 laxfiler
4 Labnehbollar (getost) går med fetaost med
4 msk pesto
Pinjenötter
 
Sätt ugnen på 200°.
 
Gör ett snitt i laxfilen och lägg ost där i.
Toppa med peston och strö över pinjenötter.
 
Grädda i ca 15 minuter i ugnen.
 
 
Jag serverade med auberginelåda & sallad.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Lana

Mmm... så gott! Lax är verkligen är nyttig och snabb mat! :)
Ha en fin kväll!
Kram kram
//Lana

2012-09-12 @ 18:42:43
URL: http://www.ryskadockor.blogspot.com
Postat av: i min lilla lilla värld

Kul att läsa att du börjat med Paleo. Hur tycker du att det fungerar?

Svar: Än så länge jättebra! Har ju ätit LCHF ett år och det är inte så jättestor skillnad förutom mjölkprodukter. Det jag saknar ibland är turkisk yoghurt.
mariasfavoriter.blogg.se

Postat av: Sonja

Men MUMS så gott! En riktig festmåltid, men ändå så enkel! :)
Ha en fin kväll!

2012-09-12 @ 20:15:00
URL: http://motionwellness.blogspot.se
Postat av: din käre lill-dotter

ÄLSKAR DIG!!!

Svar: Älskar dig med !! <3
mariasfavoriter.blogg.se

2012-09-13 @ 09:36:06
Postat av: Karoline

Mums!!!

2012-09-13 @ 10:19:58
URL: http://livskraft1.blogspot.com/
Postat av: Lisa

WOW. Making mental note about this one!

2012-09-13 @ 22:15:35
URL: http://loparlisa.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0